Çameli’nde Cumhuriyet Altını Koşusu yapıldı

Denizli’nin Çameli ilçesinde rastgele yıl geleneksel kendisine gerçekleştirilen ‘Cumhuriyet Koşusu’, öğrencilerin çetin katılımıyla yapıldı.

Denizli’nin Çameli İlçesinde, Cumhuriyet Altını Bayramı kutlamaları çerçevesinde mecmu okullar arası Cumhuriyet Koşusu yapıldı. Koşu, Çameli İlçe Milli Yetişek Müdürlüğü ve Bilgisizlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü iş birliği ile Epey Kızlar, Gerçekten Rical, Şans Kızlar, Şans Rical, Gailesiz Kızlar ve Taze Erkekler girmek amacıyla 6 grup halinde gerçekleştirildi. İlçe merkezindeki koşuya katılan toplamda 135 mektepli, gruplar halinde 800 metre ve 1500 metre arası ara bitirme etti. Koşuda, İlçe Inanma Müdürlüğü ekipleri güvenlik tedbiri alırken, ambulanslar hazır bekletildi.

Çameli İlçe Milli Terbiye Müdürü Garaz Tafsilatlı, koşuya katılan öğrenciler, öğretmenler, güvenliği sağlayan inanma görevlileri ve afiyet personeline teşekkürname ederken, dereceye giren öğrencilere madalyaları ve katılım belgelerini 29 Ilk Teşrin Cumhuriyet Bayramı töreninde taktim edileceğini belirtti. – DENİZLİ