Call of Duty: Black Ops Cold War tanıtıldı: İşte geçmiş tanıtma filmi

Call of Duty oyunlarının arkasındaki isim olan Activision, geçtiğimiz sene Call of Duty: Çağcıl Warfare’ı piyasaya sürdükten sonradan rastgele sene yıpranmamış tıpkı CoD oyununun yayınlanacağını açıklamıştı. Call of Duty; Black Ops Cold War oyunu için geçtiğimiz günlerde ilk ipucunu yayınlayan ortaklık, yıpranmamış paylaştığı ayrımsız videoyla oyunu yöntemince tanıttı. PlayStation 4, Xbox One, PC ve eskimemiş çıkacak oyun konsollarında oynanabilecek Call of Duty; Black Ops Cold War, Türkiye’den da kâh sahneler içerecek. Call of Duty: Black Ops Cold War, henüz geçmiş piyasaya sürülen Black Ops serisinin devamı niteliğinde olacak. Acun ülkelerindeki siyasi ve askeri olayları laf matlup baziçe; “Doğu Berlin”, “Sovyet Rusya”, “KGB karargahları”, “Vietnam” ve Türkiye’bile geçecek. Oyunun Türkiye’deki detaylarıyla ilişkin şimdilik dayanabilen bire bir vukuf bulunmazken, fragmanın 48. saniyesinde yer düz “Trabzon şehremaneti hava meydanı” yazısı dikkatlerden kaçmadı. Activision, Call of Duty: Black Ops Cold War amacıyla oluşturduğu resmi duyuru videosunda, oyunun depar tarihini 13 Teşrinisani namına açıkladı. Yani PC, Xbox One ve PlayStation 4 sahipleri, oyunu 13 Son Teşrin itibarıyla satın alarak oynayabilecek.
Oyunu tanıtmasının hemencek ardından Call of Duty: Black Ops Cold War’ı civar siparişe açan Activision, ülkemizdeki PlayStation 4 ve Xbox One sahipleri üzere 499 liralık ayrımsız değer belirlemiş durumda. PC kullanıcıları ise oyuna şu dakika amacıyla Blizzard Shop üzerinden 59,99 euro (521 TL) denk etiketiyle satın alabiliyor.
Activision, Call of Duty: Black Ops Cold War için heniz bire bir sistem gereksinimi bilgisi paylaşmadı. Fakat yeniden da oyunun tamin edilen hep gereksinimleri şu şekilde. Minimum: Önerilen: