Bilecik İl Genel Meclisi yılın önce toplantısını yaptı

Bilecik İl Umumi Meclisi 2023 yılının önce toplantısını Bilecik İl Genel Divan Başkanı Osman Yılmayan başkanlığında gerçekleştirdi.

Bilecik İl Umumi Divan Toplantı Salonu’nda yapılan birleşime Genel Yazman Seda Bayrakçı, genel sekreter yardımcıları, ünite müdürleri, yer umumi sedir üyeleri katılma gösterdi. Birleşimde teftiş komisyonu örgen seçimi yapılırkeni denetim komisyonuna Osman Yılmayan, Zeki Kayadelen, Osman Varolu, Erkan Erdem ve Mehmet Yılmayan seçildi. Derinti bitiminde Başbuğ Yılmayan, ekip başkanvekilleri ve Umumi Kâtip Bayrakçı, yeni yılın alınacak genel meclis kararları ile dümen çalışmalarının Bilecik’e kandırıcı olması temennisinde bulundular.

Güruh sonrasında konuşan Bilecik İl Umumi Meclis Başkanı Osman Yılmaz, “Daha geçmiş meclisimizde planlamış olduğumuz programları idaremiz sahada uyguladı ve hedeflerini adına getirmeye çalıştı. Müdürlüklerimizde ortaya konan cazibe ve programları infaz etmek için sakil ve azimli tıpkı çabalama harcama ettiler. 2023 meclis toplantılarını ahenk, irtibat el birliği ve pir bire bir füzyon içre yürüteceğimize tatmin getiriyoruz. Temennimiz şimdiye kadar olduğu üzere artık birlikte bire bir şekilde sedir çalışmalarımız olacaktır” dedi. – BİLECİK