Beklenti Özdağ’ın “Telefonda küfürleştik” iddialarına Vekil Soylu’dan karşılık: Amerikanın aparatıdır, işler çocuğudur

Van’birlikte gazetecilerin sorularını yanıtlayan Nazır Soylu, Ümit Özdağ’ın kendisi ile ilgili ortaya attığı “Telefonda küfürleştik” sözlerine karşılık verdi.

“BİZİM AĞZIMIZA KÜFÜR YAKIŞMAZ”

Hakeza benzeri durumun yaşanmadığını vurgulayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Şayet meydandaysan gerçeklenmiş ki kazalarla karşı karşıya kalırsın. “Bizim işimiz budur, bir nice yalanla, iftirayla, taciz ve tehditle yüz yüze kalabiliriz. Bizim ağzımıza küfür yakışmaz, makul bile değil. Biz yemeden içmeden ülkemizi çevrilemek üzere ceht sarfiyat etmiyoruz, ati nesillere bile aynı model koyulmak durumundayız” dedi.

Vekil Aristokrat’nun açıklamalarının devamı şu şekilde:

“TELEVİZYONDA SÖYLEDİĞİM SÖZLERİ SÖYLEDİM”

“İsimsiz, bilmediğiniz telefonlar geliyordur size bile. Sabık Mardin’e giderken tıpkı nabız geldi, mesajda tehdit var, taciz ve iftira var. Telefon açtım, kimsiniz dedim, kendini tanıttı. Bu mesajlar şaibe değil mi ya… Sonra müşavere tonunu değiştirdi, ego de televizyonlarda, kamuoyunda zahir olarak söylediğim sözleri söyledim, ayrıksı bire bir hezel söylemedim, telefonu kapattım.”

NELER YAŞANMIŞTI?

Galebe Partisi Genel Başkanı Beklenti Özdağ, Twitter hesabı üzerinden tıpkısı açıklama yaparak, İçişleri Bakanı Süleyman Aristokrat’yla küfürleştiklerini öne sürmüştü.

“YERİ VE ZAMANI SEN BELİRLE”

Özdağ, “Süleyman Aristokrat biraz önce telefonda benim sana bühtan attırma mesajı atmam konusunda senin başlattığın aynı küfürleşme yaşadık. Karşıma çıkacağını söyledin. Haydi bakalım. Yeri ve zamanı sen belirle. en son ego belirlediğim devir kaçmıştın. Haydi görelim yüreğini cebin müfteri.” demişti.