Bakir yılın geçmiş bebekleri Elazığ ve Mardin’de dünyaya geldi

Elazığ’da bakir yılın geçmiş bebekleri Eymen, Ahlas ve Siraç dünyaya gözlerini açtı. Fethi Sekin Şehir Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Mevlit Kliniğinde Fatma Aslan ve Ramazan Arslan çiftinin çocuğu Eymen süt kuzusu 00.02 ‘dahi 3 kilogram 100 gram olarak dünyaya geldi.

SAĞLIKLA DOĞDULAR

Gamze Avşar ve Hüseyin Afşar çiftinin ilk çocuğu Ahlas ise 00.05’üstelik 3 kilogram 350 gram ağırlığında doğdu. Esra Bağcıoğlu ve Beytullah Bağcıoğlu çiftinin çocuğu Siraç süt kuzusu de 3 kilo 300 gram ağırlığında dünyaya gözlerini açtı. Vali Ömer Toraman ile Elazığ Belediye Reisi Delimsirek Şerifoğulları ziyarette bulundukları bakir yılın önce bebeklerine altın taktı.

MARDİN’DA ÜSTELIK YILIN İLK BEBEKLERİ DOĞDU

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde yıpranmamış yılın ilk bebeği saat 00.01’dahi dünyaya geldi. Kızıltepe Oran Hastanesinde Zeynep Kahraman’in 3 kilo 30 gram ağırlığında dünyaya mevrut bebeğine Ahmet ismi verildi. Anne Alp, yıpranmamış yılın önceki dakikalarında anne olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Kızıltepe Kaymakamı ve Şehremaneti Başbuğ Vekili Fatih Cıdıroğlu, aileyi musahabe ederek bakir yıllarını kutladı.