Bakir bire bir Apple Kimliği kuşkusuz oluşturulur

Apple yoluyla sunulan bütün servisleri kolayca kullanabilmenizi sağlayıcı Apple Kimliği veya başka adıyla Apple ID; giriş yarmak için kullandığınız e-öğün adresi ile parolanın birlikte, Apple servislerinde kullandığınız bütün temas, ödeme ve asayiş bilgilerini içerir. Apple Kimliğinizi nereden oluşturursanız oluşturun, kamu Apple servislerine antre yazmak amacıyla tıpkı kimliği kullanmayı unutmayın. Bu sayede bir tane ayrımsız adisyon ve parolayla rastgele şeye erişebilir ve rastgele şeyi yönetebilirsiniz. Elkızı bilcümle birlikte, Apple Kimliğinizi elbet oluşturabileceğinize daha yakından bakalım. Yıpranmamış iPhone veya iPad’inizi ayarlarken Apple Kimliğinizi ve parolanızı girmeniz istenebilir. Apple Kimliğiniz yoksa aygıtınızı ayarlarken bakir bire bir Apple Kimliği oluşturabilirsiniz. Apple Kimliğinizi henüz sonra App Store’üstelik birlikte ayarlayabilirsiniz. Aygıtı ayarlarken Apple Kimliği tevlit: 1- Parolanızı mı unuttunuz yahut Apple kimliğiniz mi namevcut? seçeneğine dokunun.İleri seçeneğine dokunun.
4- Mevcut e-nöbet adresinizi kullanın’a veya Ücretsiz iCloud e-defa adresi alın’a dokunun.   App Store’u kullanarak Apple Kimliği tevlit 1- App Store’u açın ve yanay resminize dokunun.
2- Bakir Apple Kimliği Yarat seçeneğine dokunun. Bu seçeneği görmüyorsanız iCloud’dan çıkış belgesi yaptığınızdan güvenli olun. 3- E-yol adresiniz ile parolanızı girin ve ödeme yönteminizin fatura adresiyle eşleşen büyüklük veya bölgeyi seçin. Verdiğiniz e-yol adresi eskimemiş Apple Kimliğiniz olacaktır. 4- Hüküm ve Şerait ile Apple Gizlilik Politikası’nı okuyup Hükümranlık ve Koşulları kabul ediyorum’a dokunun. İleri seçeneğine dokunun. 5- Adınız ile tevellüt gününüzü girin ve isterseniz Apple Güncellemelerine abone olmak üzere kutulara dokunun. Bu abonelik sayesinde Apple’ın en üst bilgelik, yazılım, im ve servisleriyle ilişkin sunu güncel bilgileri alırsınız.6- Yüreklilik kartı ve fatura bilgilerinizi girin, arkası sıra İleri’ye dokunun. Hiçbiri seçeneğini belirleyebilir ve Hiçbiri seçeneği görünmüyorsa veya bu seçeneği belirleyemiyorsanız ne yapacağınızı öğrenebilirsiniz. mübayaa işlemi yapana kadar sizden gelişigüzel sevap alınmaz. Ifa bilgilerinizi henüz sonra değiştirebilir veya kaldırabilirsiniz. 7- Telefon numaranızı onaylayın. Böylece kimliğinizi doğrulayabilir ve gerektiğinde hesabınızı kurtarabilirsiniz. İleri seçeneğine dokunun. 8- Apple’dan benzeri tasdik e-postası gelip gelmediğini iletilmek üzere e-postalarınızı arama edin ve e-defa adresinizi tasdik adımlarını izleyin. Mac’inizde App Store’u kullanarak Apple Kimliği oluşturabilirsiniz. Windows PC kullanıyorsanız Windows üzere iTunes’u kullanarak üstelik Apple Kimliğinizi anında oluşturabilirsiniz. Eğer bilgisayarınızda iTunes iki canlı değilse bile web sitesinden tekrar Apple Kimliğinizi üretebilirsiniz. MAC’lerde Apple Kimliği oluşturma: 1- App Store’u açın. 2- Antre Yap’ı, arkası sıra üstelik Apple Kimliği Yarat’ı tıklayın. Bu seçeneği görmüyorsanız iCloud’dan sorti yaptığınızdan emniyetli olun.Verdiğiniz e-defa adresi yıpranmamış Apple Kimliğiniz olacaktır. 5- Cesaret kartı ve fatura bilgilerinizi girin, ardından Devam’ı tıklayın. Fakat isterseniz kart bilgilerinizi girmeden da bitmeme edebilirsiniz. 6- Apple’dan bir konfirmasyon e-postası alıp almadığınızı örtmek üzere e-postalarınızı arama edin ve e-el adresinizi teslim adımlarını izleyin. Windows PC’lerde Apple Kimliği tekvin 1- Windows için iTunes’u indirin ve yükleyin. Henüz sonra programı açın. 2- Elektronik Beyin ekranınızın veya iTunes penceresinin ense kısmındaki menü çubuğundan Hesap > Methal Yap‘ı seçin. Kullanılmamış Apple Kimliği Yarat‘ı tıklayın. 3- Hüküm ve Şartlar ile Apple Gizlilik Politikası’nı okuyup akseptans edin. Serencam yönergeleri de izleyin ve tamamlayın..