Ayvalık’ta engellilerin yeni yıl sevinci

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Angajman Ortopedik Engelliler Derneği (BOED) Umumi Merkezi yönetimi özürlü üyeleriyle birlikte anadan görme yılbaşı etkinliğini toplum örgütü binasında gerçekleştirdi.

BOED Umumi Başkanı Güler Çap Özlemiş’in öncülüğünde yönetim kurulu üyelerinin evlerinde hazırladıkları yiyecekleri sakat üyelerle paylaştıkları etkinlikte geleneksel yılbaşı pastası üstelik kesildi.

BOED Umumi Başkanı Güler Aykırı Özlemiş, her yeni sene öncesinde gerçekleştirdikleri anadan görme yılbaşı etkinliğini bu yıl tekrar tıpkısı şevk ve heyecanla, özürlü üyeleriyle biricik canevi halinde gerçekleştirmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

2023 yılından hemen Ayvalıklı engelliler için da değil, Türkiye genelindeki engelliler hesabına ümitli olduklarını tamlayan Genel Başkan Özlemiş, “İnşallah 2023 yılı, dünyamız üzere salgın hastalıkların olmadığı, savaşsız ve barışın hâkimiyet sürdüğü koşulları birlikte getirir. Umuyorum kim, 2023 yılında ülkemizde üstelik engellilerin hayat şartları elan da iyileştirilir ve engellilerimiz sosyo-hesaplı anlamda da zat ayakları üstünde durabilecekleri koşullara kavuşur” temennisinde bulundu. – BALIKESİR