Ayvalık Vizyonu Çalıştayı Na katkı sunabilmek üzere akıbet iki çağ

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, 13-14-15 Familya 2023 tarihlerinde, Cunda Uygulama Oteli’nde gerçekleştirilecek olan Ayvalık Vizyonu Çalıştayı’na yardım soldurmak isteyenler üzere; pusat, iştirak ve serencam referans tarihinin 31 Boşluk 2022 olduğu hatırlatıldı.

Ayvalık Şehremini Mutlu Ergin, “Fikri, projesi, iddiası ve zait enerjisi olan herkesi Çalıştay’a davet ediyorum. Başvurular amacıyla son iki günümüz kaldı,” diye çalıştaya katkı elde etmek isteyenlere çağrıda bulundu.

Komutan Reşit, çalıştay sonucunda ortak sonuç, çözüm ve öneri raporlarının ortaya çıkmasıyla birlikte 2023 yılının turizm hedeflerine bile cephe verilecek ayrımsız değerlendirmenin paylaşılacağını söyledi. Reşit, çalıştayın müşavere, fen ve organize kurullarında birbirinden değerli isimlerin yer alacağını hatırlattı.

Ayvalık amacıyla ‘Hep Gelişigüzel Dört Mevsim Turizm’ sloganıyla yapılacak olan çalıştayın, Ayvalık Belediyesi, Ayvalık Ticaret Odası, Ayvalık Kent Konseyi ve Ayvalık Turizm Geliştirme Birliği ortaklığında yürütüleceğine değinen Başbuğ Olmuş, “Yıpranmamış yılın önce haftasında oturumlardaki konuşmacılar, kuma akıl toplantılarına yardım verecek esame, stabil izlence ve davetiyeler belirlenip kamuoyuyla paylaşılacak” dedi.

Çalıştayda ‘Şehir ve Hayat Kültürü’, ‘Turizm ve Sürdürülebilirlik’, ‘Doğal ve Kültürel Miras’ ve ‘Gastronomi, Layemut Ongun ve Ayvalık Mutfağı’ konuları masaya yatırılacağı, dileyenlerin henüz detaylı bilgiyi; 0552 053 5479- 444 10 66 numaralı telefonlardan alabileceği belirtildi. – BALIKESİR