Apple, 10.2 inçlik yeni iPad modelini Türkiye’de satışa çıkardı: İşte kullanılmamış iPad Türkiye fiyatı ve özellikleri

KUL merkezli uygulayım bilimi devi Apple, kullanılmamış ürünlerini ülkemize getirmeye bitmeme ediyor. Ortaklık, 10.2 parmak büyüklüğündeki bakir iPad modelini Türkiye’üstelik satışa çıkardı. Apple Pencil desteğine bile cemaat kullanılmamış iPad, bir zamanda Apple’ın Smart Keyboard ürünü sayesinde dizüstü bilgisayar kabilinden kullanılabiliyor. Apple’ın yıpranmamış iPad modeli, A12 Bionic işlemciden okkalı alıyor. Eskimemiş iPad’in RAM kapasitesi Apple tarafından elan açıklanmasa bile alet, 32 GB veya 128 GB ambarlama seçenekleriyle satın alınabiliyor.
Kullanılmamış iPad’in hem uğrunda hem üstelik arkasında benzeri adet alıcı bulunuyor. 1.2 MP çözünürlük sunan yöre almaç, bir zamanda HDR desteği ile gelirken, 720p HD kalitede video çekimleri yapabiliyor. Tabletin arkasında yer alan 8 MP çözünürlüğündeki alıcı ise 1080p 30fps videoteyp kaydını destekliyor. Kullanılmamış iPad’in batarya kapasitesi temas zamanki kabil Apple aracılığıyla açıklanmadı. Fakat şirkete göre mevcut batarya, Wi-Fi vasıtasıyla 10 saate kadar kullanma ömrü sunuyor.
Birlik bu özellikere cemaat olan yıpranmamış iPad modeli, şu anda Apple’ın resmi sitesinde satışa huruç durumda. Bakir iPad’in ülkemizdeki fiyatları ise şu şekilde: