AĞABABA AÖF üç ders sınav sonuçları açıklandı: 2021 OBS AĞABABA UNİ imtihan sonucu sorgulama ekranı

Atatürk Üniversitesi Belirgin Tedris Fakültesi (AĞABABA AÖF) 2020-2021 Eğitim-Tedris Yılı Hatim Üç Ibret Sınavı 7 Ağustos 2021 Cumartesi haset 09.00 – 22.00 saatleri arasında online kendisine yapıldı. 7 bin 139 öğrencinin online (çevrimiçi) olarak katılım sağladığı sınavın tamamlanmasının arkası sıra 2021 AĞABABA AÖF üç öğüt sınav sonuçlarının hangi ant açıklanacağı merak edilirken muhtemel izah geldi. Üniversitenin internet sitesinden yapılan açıklamada, tekmil üç öğüt sınavı sonuçlarına obs.atauni.edu.tr adresinden ulaşılacağı bildirildi. Öğrenciler, imtihan sonuçlarına kullanıcı adı yada T.C etiket numaraları ve şifreleri ile erişecek. söz konusu sınavdan muvaffakiyet ile geçenler intaç işlemlerine 16 Ağustos tarihi bakımından başlayacak. İşte, 2021 OBS DEDE AÖF üç öğüt imtihan sonuçları sorgulama ekranı… ATA AÖF üç ibret imtihan sonuçları, 16 Ağustos 2021 Pazartesi haset erişime açıldı. 7 Ağustos 2021 Cumartesi günü 09.00 – 22.00 saatleri arasında online namına gerçekleşen 2020-2021 Eğitim Bilimi-Tedrisat Yılı Online Mezuniyet Üç Öğüt Sınavı sonuçları obs.atauni.edu.tr adresinden yayınlandı. Sınav sonuçlarına itirazlar Çarşamba (18 Ağustos 2021) günü saat 23:59 ’a kadar yapılacak. Çıkışlı olmayı bekleyip sınava katılım sağlayıcı öğrenciler Bitirme Üç Ders Sınavı sonuçlarını obs.atauni.edu.tr adresinden sorgulayabilecek.
Imtihan sonuçlarına itirazda yatmak talip öğrenciler, Öğrenim Dümen Sistemi’nde (LMS) saha düzlük ”Sonuç İtirazı” butonunu tıklayarak lüzumlu bilgileri doldurduktan sonra itirazlarını Çarşamba (18 Ağustos 2021) haset saat 23:59 ’a kadar iletebilecek. Bu tarihten sonraları yapılan itirazlar değerlendirmeye alınmayacak. Gönderilen itirazlar değerlendirilip kavrayışsız bildirimler tümce üzerinden yapılacak.
Üniversitenin internet sitesinden tekmil işlemleri hakkında yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: Bitiş sınavları sonucunda diploma almaya adalet kazanan öğrencilerimizin tekmil işlemleri Fakültemiz tarafından tamamlanarak diplomaları, OBS de kayıtlı adreslerine PTT kargo ile gönderilecektir. Bu süreçte öğrencilerimizin OBS bile mevcut evrak teslim adreslerini güncellemeleri gönderim sürecinin aksamaması açısından önem en etmektedir. Bunun dışında icazetname gönderimi yahut intaç işlemlerinin başlatılması ile ilgili değme muamele yapılması gerekmemektedir. Fakültemiz Bala Gelişimi ve Tıbbi Dokümantasyon ve Yazmanlık Önlisans Programları ile Esenlik Yönetimi ve Müstacel Arkalama ve Facia Yönetimi Lisans Bütünleme Sınavı Programları mezunlarımızın diplomaları Erzurum Sağlık İl Müdürlüğünce tescil edilmektedir. Diplomalar, Fakültemiz vasıtasıyla hazırlanarak ait kuruma iletilecektir. Tescil edilerek Fakültemize ulaşan diplomalar öğrencilerimizin Mektepli Bilgelik Sisteminde mukayyet adreslerine bekletilmeksizin gönderilecektir. Tekmil işlemleri tamamlanan öğrencilerimiz E-Kerem Kapısı üzerinden alacakları elektronik imzalı kat belgesini gelişim, imtihan vb. başvurularında kullanabilirler.