Adana Atlıspor Kulübü Başkanı Cerit, çekinmezlik tazeledi

Adana Atlıspor Kulübü’nün niteliksiz umumi müesses yapıldı. fiks menü seçime giren mevcut başbuğ Yüce Cerit, baştan atılganlık tazeledi.

Adana Atlıspor Kulübü’nün bayağı umumi müesses kulüp tesislerinde gerçekleşti. ihtiram duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan umumi kurulun küşat konuşmasını işleyen Komutan Şanlı Cerit, kulübün serencam yıllarda nazik bir cüretkâr yaptığını belirterek Türkiye’nin basit tesisleri arasında saha aldığını söyledi. Komutan Cerit, kongreye katılan üyelere hile kurulunun görev boyunca dirimlik -masraf tablosunu anlatırken, 2023 yılının taslak bütçesini da sundu.

Yönetim kurulu namına Atlıspor Kulübünün bayrağını zirveye öğütmek üzere üzerlerine düşen görevi hesabına getireceklerini aktaran Başbuğ Büyük Cerit, “Hakeza bir tesise sahip olduğumuz amacıyla ne kadar gelgel duysak azdır. Hedefimiz, kulübümüzü henüz de yukarılara söylemek. Seçkin yıl düzenlediğimiz Atatürk, İnönü ve TSYD kupalarını önümüzdeki yıllar birlikte sürdüreceğiz. Kulübümüzde liyakatli sporcular yetiştirmenin mücadelesini verdik, vermeye birlikte bitmeme edeceğiz” diye niteleyerek konuştu.

4. çevrim amacıyla tek liste ile girilen seçimde baştan başkanlığa seçilerek hamaset tazeleyen Başkan Cerit’in umumi heyet listesinde Osman Dikişçi, Naci Heybeli, Tuncay Coşkun, Cenk Uğurses, Ethem Kuzucu, Besim Biçim, Mehmet Özel ve Abdullah Öngen, denetleme kurulunda ise Ersin Şendoğan, Selami Mütebessim ve Kasıt Yoğurtçuoğlu meydan aldı. – ADANA